Telefoon: 040-2938232
contact@uithuisservice.nl
 
  • Email: contact@uithuisservice.nl
  • Telefoon: 040-2938232

Professioneel bedrijf voor ontruiming in Eindhoven

Wilt u een bedrijf inhuren voor een ontruiming in Eindhoven? Uithuisservice is u graag van dienst. Wij ontruimen dagelijks woningen, halen ze leeg en laten ze schoon weer achter. Het grote voordeel van een professioneel ontruimingsbedrijf zoals Uithuisservice is dat u nergens zorgen over heeft.

Ontruiming Eindhoven

Wie zijn onze klanten?

Onder andere particulieren, woningcorporaties en makelaars maken gebruik van onze diensten. Particulieren schakelen ons vaak in voor het ontruimen van een woning na een sterfgeval. Nabestaanden zien het vaak niet zitten om deze taak zelf op zich te nemen. Niet in de laatste plaats omdat dit veel emoties losmaakt. Als particulieren ons vragen nemen wij altijd vooraf de wensen met hen door en voeren de ontruiming snel en discreet uit.

Bij de verhuur van sociale woningen komt het voor dat woningen plotseling ontruimd moeten worden. Hiervoor huren de woningcorporaties graag een professioneel ontruimingsbedrijf in. Uithuisservice krijgt dan ook regelmatig verzoeken uit deze hoek.

Makelaars

De verkoop van sommige woningen kan problematisch zijn omdat er nog van alles in de woning staat. Daarom schakelen makelaars ons in om de woning leeg te halen. Ook kunnen wij indien gewenst de woning weer klaar maken voor de verkoop.

Wilt u Uithuisservice inschakelen voor een ontruiming in Eindhoven of omstreken? Dan kunt gratis en vrijblijvend een afspraak met ons maken zodat wij u een voorstel kunnen doen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 040-2938232. U kunt ook e-mailen naar contact@uithuisservice.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?