Telefoon: 040-2938232
contact@uithuisservice.nl
 
  • Email: contact@uithuisservice.nl
  • Telefoon: 040-2938232

Professionele woningontruiming in Helmond

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele woningontruiming in Helmond? Neem dan contact op met Uithuisservice. Wij hebben dagelijks te maken met het ontruimen en leeghalen van woningen. Zo werken wij onder meer in opdracht van particulieren, makelaars, verhuurders en zorginstellingen. Kortom, we hebben veel ervaring. U kunt uw ontruiming in Helmond dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Woningontruiming Helmond

Het ontruimen van een woning na een sterfgeval

Heeft u een sterfgeval in de familie? Dan zit u midden in een zware en emotionele periode. Veel mensen zien het in zo’n situatie niet zitten om het huis van de overledene leeg te halen. Vaak is het echter bittere noodzaak. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Uithuisservice heeft veel ervaring op het gebied van ontruimingen na sterfgevallen. We weten daarom als geen ander hoe belangrijk het is dat dit met zorg, respect en discretie wordt gedaan.

Uw woning verkoopklaar maken

Als makelaar zult u regelmatig geconfronteerd worden met woningen die toe zijn aan een flinke ontruiming. Wij zijn u graag van dienst bij deze klus. Indien gewenst maken we de woning weer helemaal klaar voor de verkoop. En wij kunnen dit bovendien op zeer korte termijn doen zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

Ook huurwoningen moeten dikwijls ontruimd worden. Als woningbouwvereniging huurt u hiervoor natuurlijk een professioneel ontruimingsbedrijf in. Wij halen de woning leeg en maken alles in orde voor de nieuwe huurder.

 Vrijblijvend een persoonlijk gesprek met Uithuisservice

Wilt u graag meer weten over een woningontruiming in Helmond? Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 040-2938232. Een email sturen kan naar contact@uithuisservice.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?