Telefoon: 040-2938232
contact@uithuisservice.nl
 
  • Email: contact@uithuisservice.nl
  • Telefoon: 040-2938232

Een snelle ontruiming in Helmond

Zoekt u een bedrijf voor een ontruiming in Helmond? Dan is Uithuisservice het bedrijf waar u terecht kunt. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leeghalen en ontruimen van woningen. Tot onze klantenkring behoren onder meer particulieren, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en makelaars.

Ontruiming Helmond

Particuliere ontruimingen

Particulier worden wij vaak ingeschakeld bij het ontruimen van een woning na een overlijden. Zulke omstandigheden zijn voor u als familielid erg naar en daar komt nog eens bij dat u waarschijnlijk heel druk bent met andere zaken. Wij begrijpen dit en nemen de zorg voor de woning graag van u over. Wij ontruimen het pand met de grootst mogelijke zorg en respect. En uiteraard precies volgens uw wensen. Na de ontruimingswerkzaamheden laten we de woning schoon voor u achter.

Wij maken de woning klaar voor de verkoop of verhuur

Wilt u als makelaar een woning weer verkoopklaar maken? Dan moet er waarschijnlijk wel het één en ander aan het huis gebeuren. Gelukkig kunt u dit helemaal aan ons overlaten. En dit geldt ook voor woningbouwverenigingen die een huurwoning weer in goede staat willen brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij efficiënt en bovendien razendsnel te werk gaan.

Gratis en vrijblijvend een afspraak maken

Wilt u gebruikmaken van onze diensten maar wenst u eerst wat meer informatie? Maak dan gratis en geheel vrijblijvend een afspraak met ons. U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 040-2938232. Ons e-mailadres is contact@uithuisservice.nl. Wij komen dan bij u langs om te inventariseren wat uw wensen zijn en hoeveel tijd we hiervoor nodig hebben. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan kunnen we een ontruiming in Helmond of omstreken al op zeer korte termijn uitvoeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?