Telefoon: 040-2938232
contact@uithuisservice.nl
 
  • Email: contact@uithuisservice.nl
  • Telefoon: 040-2938232

Ontruiming woningen in Eindhoven

Zoekt u een bedrijf voor de ontruiming van een woning in Eindhoven? Neem dan contact op met Uithuisservice. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van snelle en vakkundige ontruimingen. We halen de woning in korte tijd leeg en laten deze veegschoon voor u achter. Dankzij deze werkwijze heeft u hier zelf geen zorgen van. Tot onze klantenkring behoren particuliere opdrachtgevers maar ook woningcorporaties, makelaars en zorginstellingen.

Ontruiming woning Eindhoven

Een ontruiming als gevolg van overlijden

Is er sprake van een overlijden? Dan heeft u het waarschijnlijk al moeilijk genoeg en bent u liever niet bezig met zaken zoals woningontruiming. En gelukkig hoeft dit ook niet. U kunt heel eenvoudig Uithuisservice contacteren en uw wensen aan ons doorgeven. Dan zorgen wij ervoor dat de woning in Eindhoven snel wordt ontruimd. En uiteraard doen wij dit op een respectvolle manier.

Het ontruimen van huur- of koopwoningen

Als woningbouwvereniging zult u soms geconfronteerd worden met wanbetalers. Uiteindelijk kan dit leiden tot een woningontruiming. Natuurlijk gaat u dit niet zelf doen. U huurt een professioneel ontruimingsbedrijf in, zoals Uithuisservice. Wij zorgen dat alles snel en efficiënt uit de woning wordt gehaald. En als u dit wilt, maken we de woning ook weer klaar voor de nieuwe huurder.

Wilt u een woning verkopen maar staat er nog van alles in de woning? Dan is Uithuisservice u graag van dienst bij de ontruiming. Wij zorgen dat de woning in Eindhoven helemaal leeg opgeleverd kan worden en indien gewenst verkoopklaar.

Uithuisservice inschakelen

Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met ons op en maak gratis en vrijblijvend een afspraak. Tijdens een persoonlijk gesprek doen wij u een voorstel en kunt u bepalen of u met ons in zee wilt. U kunt ons bellen op 040-2938232. U kunt ook e-mailen naar contact@uithuisservice.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?