Telefoon: 040-2938232
contact@uithuisservice.nl
 
  • Email: contact@uithuisservice.nl
  • Telefoon: 040-2938232

Uithuisservice verzorgt uw woningontruiming in Eindhoven

Ziet u op tegen een woningontruiming? Laat dit dan met een gerust hart over aan Uithuisservice. Wij houden ons bezig met woningontruiming in de regio Eindhoven. Veel klanten gingen u reeds voor: particulieren, makelaars, zorginstellingen, woningbouwverenigingen enzovoorts. Onze kracht is onze snelheid en onze efficiëntie.

Woningontruiming Eindhoven

Woningontruiming na overlijden

Een sterfgeval is altijd triest. En wanneer u dan als nabestaande de woning leeg moet halen kan dit een onmogelijke opgave lijken. Niet alleen omdat het veel werk is, maar ook omdat het een emotioneel beladen taak kan zijn. Wij hebben ervaring met deze situaties en nemen de zorg voor de woning graag van u over. U geeft vooraf aan ons door wat uw wensen zijn met betrekking tot de ontruiming en vervolgens halen wij de woning leeg. Uiteraard doen wij dit op een discrete manier en met respect voor de overledene.

Een woning klaarmaken voor oplevering

Bent u makelaar en is één van uw woningen toe aan een flinke beurt? Ook dan kunt u Uithuisservice inhuren. Wij zorgen dat de woning weer helemaal in orde wordt gemaakt zodat de oplevering spoedig plaats kan vinden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor woningbouwverenigingen. Wij maken de woning weer klaar om te verhuren!

Meer informatie over Uithuisservice

Wilt u meer weten over de diensten van Uithuisservice of een woningontruiming in Eindhoven? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 040-2938232. U kunt ook e-mailen, ons adres is contact@uithuisservice.nl. U kunt dan vrijblijvend een afspraak met ons maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?