Telefoon: 040-2938232
contact@uithuisservice.nl
 
  • Email: contact@uithuisservice.nl
  • Telefoon: 040-2938232

Uithuisservice biedt hulp bij overgangssituaties

Ons bedrijf is in 2007 ontstaan vanuit de behoefte om particulieren en bedrijven die hulp nodig hebben bij het ontruimen of leeghalen van een woning/pand te ondersteunen.

Ons 4E-model;

Eenvoudig

Bij Uithuisservice doen we ons best om onze dienstverlening zo simpel mogelijk te maken en te houden. Wanneer er verhuisd of ontruimd wordt zijn er namelijk genoeg andere zaken die u aandacht vragen. Bij Uithuisservice is een telefoontje of e-mail genoeg om het proces in gang te zetten. Natuurlijk kunt ook geheel vrijblijvend het contactformulier invullen. U heeft bij Uithuisservice altijd te maken met een specialist die vanaf het begin met u meedenkt en zoekt naar een passende oplossing. Snel in contact komen? Klik hier!

Efficiënt en Effectief

Na een eerste kennismaking kijken we samen met u wat, wanneer en hoe het precies moet gebeuren. U, als opdrachtgever, bepaalt hoe ver onze dienstverlening gaat. Moet het tapijt eruit of kan het blijven liggen? Moet de voortuin netjes gemaakt worden of is hij goed bijgehouden? Moet de aanbouw verwijderd worden of gerenoveerd? Op deze en meer vragen gaan we samen de antwoorden zoeken. Wanneer de opdracht duidelijk is ontvangt u een vrijblijvende offerte en na goedkeuring gaan wij meteen aan de slag.

Wanneer u kiest voor Uithuisservice, kiest u voor complete ontzorging. U, als opdrachtgever, heeft verder geen omkijken meer naar uw woning of appartement. Wij zorgen ervoor dat de woning efficiënt wordt leeggehaald en indien nodig kunnen wij voor uw belangrijke spullen opslagruimte regelen. Alle overige spullen worden gerecycled of krijgen een andere bestemming, zoals een goed doel. We vullen eventuele gaten in de muur en kunnen wanneer nodig ook kleine klussen uitvoeren zoals montage, demontage, schilder of herstelwerkzaamheden. We gaan altijd effectief te werk en laten uw woning (veeg) schoon achter. Benieuwd welke diensten wij allemaal leveren? Kijk dan hier!

Eerlijk

Bij Uithuisservice staat eerlijkheid en betrouwbaarheid voorop. We weten als geen ander dat vertrouwen in onze branche belangrijk is om een opdracht goed uit te voeren. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen! Hierdoor komt u bij ons nooit onverwachts voor verrassingen te staan. Uw project is bij ons in veilige handen!